Показване на 13–24 от 236 резултата

Покажи 9 24 36

Мини резци за фондан с бутало – Сърца

5.90лв.
С тези резци ще направите красиви и нежни сърца с надпис Love за декорация на вашите торти и сладкиши, които

Молд за фондан – Пчелна пита

7.90лв.
С този молд имате възможност да направите домашно приготвена торта, с която да направите неповторима декорация на истинска пчелна пита.

Ниска гранитна форма за кекс

39.90лв.
Голяма класическа форма за кекс – любим десерт на цялото семейство! Формата е с незалепващо покритие, което прави ваденето на

Печати емотикони

18.90лв.
Комплектът съдържа 52 печата с лицата на различни емотикони, които можете лесно и бързо да отпечататe върху моделиращи маси, фондан,

Резец за сладки – Крекери

10.90лв.
Форма за изрязване на тесто във вид на солети “панделки” за лесно и бързо приготвяне. Те по традиция са солени,

Резци – Печати за сладки и/или фондан – Арабски нощи

18.90лв.
Комплект от 12 части – 6 печата и 6 резеца за сладки с арабски мотиви. Идеални за бързо приготвяне на

Резци – Печати за сладки и/или фондан – Великденски животни

17.90лв.
Комплект от 16 части – 8 печата и 8 резеца за Великденски сладки. Идеални за бързо приготвяне на сладки и

Резци – Печати за сладки и/или фондан – Великденски зайчета

17.90лв.
Комплект от 16 части – 8 печата и 8 резеца за великденски сладки. Идеални за бързо приготвяне на сладки и

Резци – Печати за сладки и/или фондан – Голям Великденски комплект

25.90лв.
Комплект от 32 части – 16 печата и 16 резеца за великденски сладки. Идеални за бързо приготвяне на сладки и

Резци – Печати за сладки и/или фондан – Зоопарк

19.90лв.
Комплект от 16 части – 8 печата и 8 резеца за приготвяне сладки. Идеални за бързо приготвяне на сладки и

Резци – Печати за сладки и/или фондан – Кръстчета

17.90лв.
Комплект от 16 части – 8 печата и 8 резеца във формата на различни кръстове. Идеални за бързо приготвяне на

Резци – Печати за сладки и/или фондан – Любов

19.90лв.
Комплект от 20 части – 10 печата и 10 резеца за сладки с любовна тематика. Идеални за бързо приготвяне на